ČESNEKOVÁ PASTA
Česnek se považuje za nejzdravější koření, které je charakteristická svojí intenzivní vůní.
Lehce štiplavá chuť se sladkým nádechem.
Česnek se používá v kuchyních po celém světě. Česneková pasta bez chemické konzervace se výborně hodí do pomazánek, salátů, zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, je vhodná k dochucení gulášů, omáček, polévek, výborně se hodí k marinování a nakládaní masa na gril a rožeň, do tradičních krkonošských bramboráků, ale i na topinky, česnekové špekové brambory, do mletých mas a minutkové kuchyně.
Česneková pasta by měla být uchovávána ve vzduchotěsné nádobě a skladována na chladném suchém místě.
Česnek je pěstován tak dlouho, že není možné přesně určit jeho místo původu, ačkoli je obecně považován za domácí ve střední Asii.
Nejprodávanější
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem