Skořice celá
Popis
Skořice celá je ze sušené kůry různých druhů skořicovníku. Tyčinky skořice jsou vyrobeny z dlouhých kousků kůry, které jsou válcovány, lisovány a sušeny.
Skořice se nejčastěji používá k přípravě svařeného vína, punče, čaje aj. Dále v cukrářské výrobě a pro přípravu sladkých jídel. Pravděpodobně nejběžnější pekárenské koření se skořice používá po celém světě v koláčích, cukroví a zákuscích.
Skořice celá má sladkou a voňavou vůni a chuť je teplá a aromatická.
Měla by být uchovávána ve vzduchotěsné nádobě a skladován na chladném suchém místě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.