Startovací kultura EasyCure LC

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 
STARTOVACÍ KULTURA SAFE®EASYCURE LC
Dávkování 25g/100Kg masa

 

Pro domácí použití - výhradně určena pro celosvalové výrobky

 

Dostupnost Objednáno
Cena 173,55 Kč bez DPH
210 Kč
Kód produktu 19009-5
Značka Chr.Hansen
Kategorie Koření pro výrobnu domácích uzenin
Záruka 2 roky
Položka byla vyprodána...
 

SAFE® EASYCURE LC - Startovací kultura určena pro celosvalové výrobky

Startovací kultura SafePro® EasyCure LC (Jerky) se používá při výrobě všech typů konzervovaných a fermentovaných celosvalových masných výrobků s nízkými teplotami fermentace (4-5°C)

SafePro® EasyCure LC je jedním z nejnovějších produktů společnosti Chr.Hansen A/S, který splňuje požadavky na bezpečné, chutné a vysoce kvalitní masné výrobky. SafePro® EasyCure LC je dobře vyvážená kombinace čtyř kmenů laktobacilů: Staphylococcus carnosus ssp., Staphylococcus vitulinus, Lactobacillus curvatus a Debaryomyces hansenii.

SafePro® EasyCure LC je startovací kultura navržená pro zvýraznění barvy a chuti ve všech typech suchých a za studena fermentovaných produktů. Startovací kultura SafePro® EasyCure LC poskytuje příjemnou chuť a stabilní barvu v kombinaci se silnými antagonistickými vlastnostmi proti Listeria monocytogenes.

Navíc zabraňuje oxidaci tuků.

Startovací kultura SafePro® EasyCure LC je ideální kultura pro výrobu všech druhů suchého konzervovaného masa: coppa, bresaola, vestfálská šunka, různé druhy slaniny nebo pancetty. Dobře se však hodí i pro za studena kvašené klobásy, jako je fouette, chorizo, klobása, vysokoproteinové klobásové přesnídávky a chipsy atd.

VÝHODY STARTOVACÍ KULTURY SAFEPRO® EASYCURE LC:

  • EasyCure LC zlepšuje barvu a tvaruje chuť masných výrobků;
  • poskytuje příjemnou osvěžující chuť a stálou barvu v kombinaci se silnými antagonistickými vlastnostmi proti Listeria monocytogenes;
  • zpomaluje proces oxidace tuků;
  • droždí podporuje vývoj složitějších a bohatých chutí.

SLOŽENÍ STARTOVACÍ KULTURY SAFEPRO® EASYCURE LC:

  • Debaryomyces hansenii,
  • Lactobacillus curvatus,
  • Staphylococcus carnosus,
  • Staphylococcus vitulinus,
  • sacharóza.

Jak správně používat startovací kulturu EasyCure LC

DÁVKOVÁNÍ: 0,25-0,5 GRAMU NA KILOGRAM MASA (DOPORUČUJE SE DRŽET VYŠŠÍ DÁVKOVÁNÍ PRO ZAJIŠTĚNÍ DOSTATEČNÉHO POČTU LAKTOBACILŮ)

Výrobek neobsahuje barviva a GMO.

Bez lepku, bez alergenů.

Startovací kultura Hansen SafePro® EasyCure LC by měla být po obdržení skladována ve zmrazeném stavu (zmrazená skladovatelnost 18 měsíců) a po rozmrazení by měla být spotřebována do 20 dnů. Po obdržení, pokud neplánujete startovací kulturu SafePro® EasyCure LC ihned použít, doporučujeme ji uložit do mrazáku, ideálně mínus 18°C.

SafePro® EasyCure LC je produktem Chr. HANSEN (Dánsko)


Kultura je dodávána v lyofilizovaném stavu - mrazem vysušený prášek.

Výrobce:

Hmotnost 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: