ADVENTNÍ SALÁM - obal na salám/sýr uditelné

Neohodnoceno
 
DOPORUČUJEME Efekt lupa
  • 1 z 2
 

plnící kalibr 55/ délka přířezu 50 cm

ADVENTNÍ KALENDÁŘ OD 1.12. DO 24.12.

Obal na výrobu masných výrobků uzením, popřípadě uzením a vařením. Výborná loupatelnost, možné extrémní fyzikální a tepelné zatížení, při zachování stálosti kalibru a vynikající tvarové stability a smrštitelnosti, po vychlazení hladký vypnutý povrch.

Pro přestavu:průměr jako většina výrobků s názvem Vysočina

Barva obalu: mahagon

Dostupnost Skladem
Cena 9,09 Kč bez DPH
11 Kč    
Kód produktu 20022-2
Značka ŘEZPOF spol. s r.o.
Webová stránka značky rezpof.cz
Kategorie Obaly pro uzení a vaření
Záruka 1 rok
 

ADVENTNÍ SALÁM popisek

  • průměr 5,5 cm
  • délka přířezu 50cm
  • barva MAHAGON
  • na cca 1,2kg díla spotřebujeme 1 přířez

 

Fibrózní střeva je potřeba před použitím namočit

 - namáčení je možné v čisté tekoucí vodě

-  namáčecí teploty: mezi 30 a 50 °C

-  doporučená doba namáčení pro fibrózní střeva je minimálně 30 minut

-  v případě nedostatečného namočení nebude střevo elastické a bude náchylné k trhání

 Teploty  použití:

 Fibrózní střeva by nikdy neměly být zahřáty na teploty nad 80 °C – vyšší teploty mohou zapříčinit zničení střeva a vést k nesprávným vlastnostem a ohni.

 Skladovací podmínky :

Skladovat na chladném a suchém místě v hygienických podmínkách, prostých prachu, škůdců a hmyzu, chránit před kontaminací cizorodými látkami. Teplota skladování 5 – 25°C, relativní vlhkost vzduchu okolo 50 – 70 %, chránit před přímým slunečním světlem ani neskladujte blízko zdrojů tepla nebo při  teplotách pod bodem mrazu. Skladujte v zavřeném obalu.

Celulózové vláknité obaly impregnované různým podložním materiálem například viskózou, propouští dobře vodní páru a kouř. Můžeme je použít jak pro vařené, tak i pro uzené masné výrobky, a také pro trvanlivé výrobky opracované studeným kouřem.
Výhody:
- výhodné pro veškeré druhy výrobků tepelně opracovaných i neopracovaných
- dobré mechanické vlastnosti
- lepší loupatelnosti

Hmotnost 0.006 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: