Postup přípravy střev: Střeva opláchneme a namočíme na den do studené vody. Poté svazek rozebereme a namočíme do vlažné vody. Můžeme začít narážet. Střeva, která zbydou přesolíme, necháme okapat a uschováme do chladu. Skladovací teplota by měla být do 10°C.
Dodání: V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase. Jedná se sice o zasolená střívka, kdy sůl působí konzervačně. Nicméně jde o živočišný produkt. Také chceme upozornit na specifické aroma střívek. (jedná se o tyto typy doručení: uloženka.cz, zasilkovna.cz a doručení službou PPL)
Hmotnost
1 kg
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.